Esteettinen hammashoito ja oikominen ilman rautoja

Esteettinen hammashoito antaa aihetta hymyyn. Kaunis ja luonnollinen hymy on mahdollista saavuttaa esteettisellä hammashoidolla.

Usein vaatii rohkeutta ottaa itseä häiritsevät asiat esille vastaanotolla. Haluamme rohkaista potilaita keskusteluun, koska hoitovaihtoehtoja esteettiseen hammashoitoon on monia. Yksi voi kokea ongelmaksi ahtaan hammaskaaren, toinen taas laajat hammasvälit tai hampaiden asennon. Myös hampaiden väri ja pitkälti kuluneet etuhampaat ovat usein potilasta askarruttavia asioita. Mainittakoon vielä pitkälti paikatut etuhampaat ja värjääntyneet täytteet.

Esteettinen hammashoito voi olla oikomista, toisinaan laminaattien, kruunujen tai siltojen tekoa, joskus taas vanhojen paikkojen uusimista tai värjäytymien poistoa. Ehkä eniten pinnalla oleva esteettinen hoito on hampaiden valkaisu. Jokaisen kohdalla mietitään yhdessä yksilölliset tarpeet ja riittävät hoitoratkaisut.

  • Laminaatit, kruunut, sillat, muut proteettiset ratkaisut
  • Hampaan ulkopinnan päällystäminen esteettisellä yhdistelmämuovilla
  • Vanhojen paikkojen uusiminen kauniilla, värinsä säilyttävillä yhdistelmämuoveilla
  • Valkaisut (useita eri tapoja) ja tehopuhdistus
  • Hammaskorut
  • Oikominen

Oikomishoito onnistuu Invisalign-menetelmällä (lisätietoja löydät täältä). Hoito tapahtuu läpinäkyvällä kalvolla ja se soveltuu monenlaisten purentavirheiden hoitoon sekä hampaiden asennon esteettiseen korjaamiseen ilman näkyviä rautoja! Invisalign on maailman tunneituin kalvo-oikomishoitobrändi ja menetelmällä on toteutettu jo yli 5 mijoonaa hoitoa. Varaa heti aika ilmaiseen oikomiskonsultaatioon!

Huom. Saat oikomishoidon Invisalign-menetelmällä nyt kampanjahintaa 2.600 € (norm. 3600 €).

Ota rohkeasti mieltä askarruttava, silmääsi häiritsevä asia puheeksi!

Ajanvaraus

Bulevardin Hammaslääkäri, Helsinki
Puh. 010 2790 621
Sijainti »

Veikkolan Hammaslääkäriasema
Puh. 010 2790620
Sijainti »
Nettiajanvaraus »

Mäntynummen Hammaspaikka, Lohja
Puh. 010 2790 622
Sijainti»